KASPER BERGHOLT | CV

Nuværende job
Jeg arbejder for Folkekirkens Nødhjælp som ansvarlig for digital markedsføring. Arbejdsopgaver er brede: Bidrage til kampagneudvikling, eksekvere kampagner og efterfølgende analyse og evaluering.

Eksempler kunne være julekampagne Giv en Ged, momentumindsatser i katastrofesituationer og en række kampagner relateret til kampen mod klimaforandringer og de mennesker, der berøres dybest af dem, verdens fattigste.

Det er en bred stilling inden digital markedsføring på følgende platforme: Facebook, display, search, YouTube, Instagram, Linkedin, Pinterest.

Derudover banker mit hjerte meget for pull-markedsføring, herunder særligt organisk search – og jeg levede i en periode af søgemaskineoptimering af egne og andres platforme.

Vi arbejder for tiden med udvikling af digital strategi, kanalstrategi og spadestik til nyt CMS – alt som en del af organisationens digitale transformation.

Slutteligt bruger jeg en del tid på dags til dags-webanalyse og indspark til større evalueringer via insights fra Google Analytics, Hotjar (heatmaps, user recordings og form analysis) og Visual Website Optimizer.

Det er god sag. Det er en god arbejdsplads, og der er mulighed for at dykke ned i stort set alle digitale discipliner. Det giver mulighed for at være både generalist og specialist efter behov.

Tidligere
I 1993 programmerede jeg et af Danmarks første sociale medier, NetLock BBS, i en stereotyp kælder indvævet i sød modemsang (for dem, der kan huske den slags).

AI og chatbots
I 2005 var jeg superheldig at blive en del af en startup, hvor vi slap tidlig kunstig intelligens i form af en syntetisk pige i form af en chatbot , Spleak, løs på internettet; her endte jeg som Senior Manager for Production & AI i en ung alder. Det eventyr kan du læse mere om på min Linkedin-profil.

Positoneringsbureau
I 2008 startede jeg et positioneringsbureau med speciale i det (på det tidpunkt) unge digital markedsføring-område sammen med min rigtige gode ven Jannick.

Gastronomi
Sideløbende bloggede jeg på livet løs om mad, vin og alt det, der ligger rundt om. Det blev til Bergholts opskrifter, som nogle måneder havde mere end 150.000 læsere.

Advisory boards
I samme periode sad på teknologifrontne i advisory board hos hostingudbyderen Meebox, som lavede en exit til Zitcom; og i advisory board hos upcomming-mediet Netudgaven.

Uddannelse
Jeg har en kandidatgrad i engelsk (2002) og modtaget Københavns Universitets guldmedalje for en litteraturteoretisk prisopgaveafhandling (2004).

I forhold til marketing er jeg autodidakt, men har taget en ordentlig håndfuld certificeringer hos Google & Facebook og læst dybt og bredt.

Fritid
I min fritid bruger jeg en del tid på musik, maleri (se eksempler her), poesi, te (særligt Pu-erh), planter, bøger og Tai Chi Chuan.

Professionelle anbefalinger
Nedenfor har jeg samlet tre anbefalinger:

1) En fra en kollega, som jeg havde et vanvittigt samarbejde med – dels drevet af det faglige, dels drevet af at understøtte hinanden organisatorisk

2) En fra en kollega med et tårnhøjt fagligt niveau inden for det tekniske område

3) Og slutteligt en fra en studenter medhjælp, der på meget kort tid rykkede sig til et niveau, det nomalt kræver 3-5 år at opnå

“Kasper er vel nok et af de mest intelligente mennesker, jeg har haft fornøjelsen af at arbejdet sammen med. Kasper kan overskue og analysere abstrakte problemstillinger og anvise pragmatiske såvel som kreative løsninger, som han i øvrigt også selv kan eksekvere teknisk. Kasper har det strategiske overblik i store udviklingsopgaver, men formår samtidig at have øje for de detaljer, der online ofte gør forskellen på succes og fiasko. Kasper kan søgemaskineoptimere som ingen anden. Han forstår at drive trafik til et site. Relevant trafik. Kasper besidder en imponerende fremdrift og et virkelyst indenfor sit faglige område; Han er vidensbegærlig og er altid den der først kan fortælle mig om seneste nye webtendenser. Han er the-go-to-guy for sparring om faglige problemstillinger, særligt i relation til udvikling af digital forretningsstrategi, webanalyse, annoncering, SEO, konverteringsoptimering og sociale medier. Lægges hertil, at Kasper er uformel og yderst behagelig at samarbejde med, er opskriften på en fabelagtig kollega komplet.”
Christian Sophus Ehlers, Mediechef hos Unicef

“Kasper har intelligens og talent ud over det sædvanlige. Der findes få mennesker med en så dyb indsigt i felter som online annoncering, content marketing, SEO og kommunikation som Kasper. Koblet med hans intuitive sans for forretning, har jeg oplevet hvordan han skaber resultater på bundlinjen. Samtidig er Kasper en team-player der er værdsat blandt kolleger. Kasper stiller de rigtige spørgsmål og har ofte den skæve idé, der vækker kreativiteten og får en til at anskue problemerne på nye måder. Det er en fornøjelse at arbejde med Kasper i det daglige da han udover sin faglige ekspertise, bringer både humor, højt humør og kreativ energi ind i ethvert team.”
—  Simon Jon Sandvei, Global Head of Open API Delivery hos Saxo Bank

“Tre måneder med Kasper lærte mig mere end tre år på Universitet. Jeg har haft den store glæde at arbejde sammen med Kasper i tre år, hvor han gav mig en kæmpe indsigt i digital markedsføring. Kasper er en af de dygtigste og mest erfarne indenfor feltet, og følger hele tiden med udviklingen, hvilket du hurtigt opdager, når du snakker med ham. Han besidder et stort overblik, og har en metodisk tilgang til sit arbejde. Det har været fantastisk at arbejde sammen med Kasper, og hvis du nogensinde får chancen for at arbejde sammen med ham, så grib chancen. Du vil få et indblik i en forunderlig verden af digital m
arkedsføring, som ikke altid er nem at forstå. Men Kasper kan hjælpe dig.”
— Rune Fogh Sørensen, Social Media Manger hos Dansk Erherv

YDERLIGERE ANBEFALINGER
Find yderligere 12 anbefalinger på min Linkedin-profil.